Om MPM Oil

VELKOMMEN TIL MPM INTERNATIONAL OIL COMPANY. TAKK FOR AT DU ER EN DEL AV VÅR VERDEN AV SMØREMIDLER OG SPESIALISERTE VÆSKER.

OM OSS

MPM ble etablert i Nederland og har vært en ekte spesialist innen smøremidler og væsker i over 25 år. Siden det har vi hatt en flott reise med å skape vekst og utmerket kvalitet sammen med våre globale kunder, leverandører og fremragende stab. Målet vårt, helt fra begynnelsen, var å være den mest komplette leverandøren av alle smøremidler og væskebehov til moderne verdensomspennende bilparker med OEM-godkjente produkter. I dag er vi stolte over å ha møtt denne utfordringen. Selskapet vårt er aktivt i mer enn 50 land med et unikt OEM-godkjent produktsortiment med over 350 forskjellige smøremidler og spesialiserte væsker.

VÅR VISJON OG STRATEGI

I 1990 forventet vi et økende behov for en langt mer diversifisert og spesialisert portefølje av smøremidler og væsker til biler, lastebiler og tunge kjøretøy. Til sammenligning var mindre enn 10 forskjellige produkter nødvendige for å oppfylle bilprodusentenes obligatoriske spesifikasjoner i 1995. I dag krever bilprodusenter nesten 100 forskjellige obligatoriske produkter for å opprettholde stadig økende motorkompleksitet for å oppfylle energiøkonomikrav, miljøkrav og, naturligvis, maksimere motorens ytelse.

Forretningsmålet til MPM er transparent: Dekke markedets stadig voksende behov for alle smøremidler og væsker for verdensomspennende moderne bilparker med bare OEM-obligatoriske og -godkjente produkter. Vår strategi er å fokusere på å møte kontinuerlige og økende krav fra den globale bilindustrien.

SLIK LEVERER VI VERDI TIL DEG

Vi setter alltid kunden først – både i sinnet og hjertet. Vi leverer et produktsortiment som dekker over 99 % av nødvendige smøremidler og væsker for å opprettholde verdensomspennende bilparker. Vi leverer bare OEM-obligatoriske og -godkjente produkter. Vi tilbyr den beste nettbaserte tjenesten og global og personlig teknisk kundestøtte. For å kunne tilby enkel og økonomisk levering, opererer vi fra våre høyteknologiske spesialiserte fasiliteter sentralt i området mellom Antwerpen og Rotterdam. Vi tenker globalt, men opptrer som lokale gründere.

BLI MED PÅ MPM-OPPLEVELSEN.

lukk